Vapenfakta.se lanserad!

Nu har vi lanserat siten du befinner dej på, vapenfakta.se.

Här kommer vi att presentera fakta om vapen, lagstiftning, forskning, statistik, politik, m.m. Vi kommer även att kommentera nyheter här i bloggen.

Har du frågor eller tips är du alltid välkommen att kontakta oss.

Trevlig läsning!

Flattr this!

En reaktion på “Vapenfakta.se lanserad!

  1. John Erik Ahlberg (Johny) Göteborg

    Lagar som vapenlagen respekteras av legala vapenägare. Men när Rikspolisstyrelsen/RPS praktiserar ”egna lagar” av trakssaserande slag mot vapenägarna. Samt att polisens vapentill -stånds avdelningar som i V-Götaland praktiserar egna lagartolkningar av trakasserande art. Så får polisnen allt mindre hjälp av oss medborgare. Vilket visar sig i polisens dåliga brottsuppklar-ning. RPS och vapentillståndsavdelningen i V-Götaland/Göteborg kan med visst fog betecknas som polismaktens interna fiender. RPS = rehabilitering för poliser i Sverige. RPS används som reträttplats för poliser som inte är tjänstbara i riktiga polistjänster. RPS vapenenhet har haft kriminella medarbetare. Dömda för omfattande butiksstölder sprit och tablettmissbruk.Samt en omplacerad polismästare som har ägnat sig åt att förfölja Ragnar Skanåker och Sveriges Vapenägares Förbund/SVF. RPS har dikterat nu akt. vapenutredning SOU 2013:7. Till ytter-mera visso – så har RPS senare skrivit ett 9 sidigt remissvar till sitt eget diktat = SOU 2013:7.

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *